Pääsiäinen mäntyjen kanssa

Pääsiäisen vietto Tukholman mäntyjen kanssa on tarkoittanut keväästä nauttimista ja päivittäisiä vierailuja männyn luona Nobelpuistossa (katso kuva yllä), vierailujen dokumentointia stillkuvina, täällä (sivun alalaidassa), ja mietteinä, täällä (sivun alalaidassa).. Kävin myös männyn luona Lill-Jansskogen’issa, (katso kuva alla) ja äänitin lyhyen keskustelun, joka on nähtävissä sekä videona että tekstinä RC -alustalla, täällä (sivun alalaidassa), Lisäksi löysin uuden paikan, jossa on paljon kauniita mäntyjä, Årstaskogen lähellä Gullmarsplan’ia, ei kovinkaan kaukana keskustasta. Se on pikkuruinen luonnonsuojelualue, ei ihan kävelyetäisyydellä mutta helposti saavutettavissa maanalaisella, toisin sanoen paikka, jonne hyvin todennäköisesti palaan uudelleen. En kuitenkaan vielä kokeillut mitään uusia tapoja esiintyä, olla tai miettiä sikäläisten mäntyjen kanssa.

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: