Påsk med tallar

Att fira påsken med furorna i Stockholm har inneburit en möjlighet att njuta av våren, att dagligen besöka tallen i Nobelparken (se bilden ovan), och att dokumentera mina besök med stillbilder, här (nere på sidan), och med funderingar, här (nere på sidan). Jag besökte också tallen i Lill-Jansskogen, (se bilden nedan) och spelade in ett kort samtal som finns både som video och som text i RC-katalogen, här (nere på sidan), Dessutom hittade jag en ny plats med massor av vackra furor, Årstaskogen nära Gullmarsplan, inte långt från centrum. Det är ett litet naturreservat, inte riktigt på promenadavstånd men enkelt att nå via tunnelbanan, det vill säga en plats som jag med största sannolikhet kommer att återvända till. Även om jag inte har experimenterat med några nya sätt att uppträda, vara eller fundera med furorna där, än.

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: