Övningar med tallar

Som en del av evenemanget Seven of Seven som organiseras av Myymälä2 galleriet, (se programmet) kommmer jag att uppträda med “Practicing with Pines” den 26 april. Antagligen borde uppträdandet heta “Practicing with Pines Indoors”, övningar inomhus, eller “Practicing with Images of Pines” , övningar med bilder av tallar, eftersom jag uppträder med videosammanställningar som jag gjort enkom för det här tillfället, som “Practicing with Pines (writing)” om skrivande, se video stillbilden här ovan, och variationerna “Practicing with Pines” och “Practicing with Pines (brief)”, se video stillbilderna här nedanför. De två senare bygger på samma material där jag upprepar den tvåbenta trädpositionen med olika slags tallar under åren 2020 och 2021. Min avsikt är att göra en performance i två delar, i den första delen uppträder jag med projektionerna och sedan i den andra delen bjuder jag publiken att själva pröva på samma övningar och att även dokumentera varandra. Jag hoppas kunna samla en del av dokumentationerna på en sida i RC katalogen, här.

Practicing with Pines
Practicing with Pines (brief)

Min take är att få in ytterligare två videon, eventually i minder skala, nämligen Swinging in a Pine – Örö Rockaby(e) och Day with a Pine, se bilderna här nedanför. Huruvida det är möjligt att gunga och hänga i utrymmet återstår att se…

Swinging in a Pine – Örö Rockaby(e)
Day with a Pine
Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

1 comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: