Harjoituksia mäntyjen kanssa

Osana Myymälä2 gallerian järjestämää Seven of Seven tapahtumaa, (katso ohjelma) toteutan performanssin “Practicing with Pines” 26 huhtikuuta. Oikeastaan sen nimi pitäisi olla “Practicing with Pines Indoors”, harjoituksia mäntyjen kanssa sisätiloissa, tai “Practicing with Images of Pines” harjoituksia mäntyjen kuvien kanssa, koska esiinnyn videokoosteiden kanssa, jotka olen tehnyt tätä tarkoitusta varten, kuten “Practicing with Pines (writing)” kirjoittamisesta, katso video yllä, sekä variaatiot “Practicing with Pines” ja “Practicing with Pines (brief)”, katso kuvat videolta tässä alla. Kaksi jälkimmäistä perustuvat samaan materiaaliin, jossa toistan kaksijalkaista puuasentoa erilaisten mäntyjen kanssa vuosina 2020 ja 2021. Suunnittelen peformanssista kaksiosaista siten, että ensimmäisessä osassa minä toimin projisointien kanssa ja sitten toisessa osassa kutsun yleisön kokeilemaan itse samoja harjoituksia ja myös dokumentoimaan toisensa niitä tekemässä. Toivon voivani koota osan dokumentaatioista RC-alustan sivulle, tänne.

Practicing with Pines
Practicing with Pines (brief)

Yritän mahduttaa mukaan kaksi muutakin videota, ehkä pienempinä, nimittäin Swinging in a Pine – Örö Rockaby(e) ja Day with a Pine, katso kuvat alla. Onko keinuminen ja roikkuminen mahdollista tilassa jää nähtäväksi…

Swinging in a Pine – Örö Rockaby(e)
Day with a Pine
Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

1 comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: