Snabbvisit i Stockholm

En vecka i Stockholm blev ett veckoslut på grund av mitt besök på Örö, men ett veckoslut är bättre än ingenting. Det var förvånande att se hur mycket längre våren framskridit här, med en del av vårblommorna redan vissna och lövträdens blad, med undantag av askträdens, fullt utvecklade. Jag lyckades göra tre besök hos tallen i Nobelparken och föra ett samtal med tallen i Lill-Jansskogen, och det var tillräckligt för att göra resan meningsfull. Som vanligt finns bilder av mina besök hos tallen i Nobelparken här , medan mitt samtal med tallen i Lill-Jansskogen finns i sin helhet här och den blev också en episod på engelska i podden Talar med träd, eller Talking with Trees, här. Jag ser fram emot en ny snabbvisit i juni. .

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: