Pikavierailu Tukholmassa

Viikko Tukholmassa supistui viikonlopuksi Örön matkani takia, mutta viikonloppukin on parempi kuin ei mitään, Oli hurja nähdä miten paljon pidemmälle kevät on edennyt täällä, osa kevätkukista on jo lakastunut ja saarnipuita lukuun ottamatta puiden lehdet ovat jo kasvaneet täyteen mittaansa. Onnistuin vierailemaan kolmasti männyn luona Nobelpuistossa ja keskustelemaan kerran männyn kanssa Lill-Jansskogen metsässä ja se riitti tekemään matkasta mielekkään. Kuten tavallista stillkuvat vierailuistani Nobelpuiston männyn luona löytyvät täältä, kun taas keskusteluni Lill-Jansskogenin männyn kanssa on tallennettu kokonaisuudessaan tänne ja siitä tuli myös englanninkielinen jakso podcastiin Puhetta puille tai Talking with Trees, joka löytyy täältä. Odotan jo innolla seuraavaa lyhyttä vierailua kesäkuussa.

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: