Paluu männyn luo ja muita videoteoksia

Näyttely “Paluu männyn luo ja muita videoteoksia” Harakan lennätingalleriassa 24.5.-5.6. on jaettu kahteen osaan, aivan kirjaimellisestikin, eräänlaisen verhon avulla, joka on tehty vanhoista lennäkeistä näyttelyyn samassa tilassa vuonna 2007. Tilassa vasemmalla on teoksia, jotka liittyvät Harakan mäntyyn, jonka luona vierailin uudelleen tänä keväänä (katso kuva yllä) ja jonka kanssa esiinnyin koiran vuonna 2006-2007. Ensimmäisen paluun männyn luo tein jo helmikuussa 2018, ja alkuperäiset time-lapse videot, vuoden ja vuorokauden kierto vuodelta 2006-2007, on upotettu tuohon 16 minuutin mittaiseen reaaliaikaiseen kuvaan, jossa istun puussa, kuten kuvassa alla näkyy. Videot ovat myös katsottavissa näyttelyn dokumentointisivulta RC-alustalla, täällä .

Tilassa oikealla, verhon toisella puolella on kokoelma videoita, joissa esiinnyn mäntyjen kanssa Örön saarella vuosina 2020 ja 2020 luettelossa aakkosjärjestyksessä eräänlaista “tarvenäytöstä” varten. Tosiasiassa ja käytännössä koko valikoima pyörii toistuvasti, ilmeisesti tuntien ajan,

Luettelo, jossa on mukana pieni kuva kustakin videosta on esillä tilassa ja myös tässä alla.

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: