Bodaforsin mäntyjen kanssa

Kaksi viikkoa Bodaforssissa (6-20 heinäkuuta) WARB (Wood Art Residency Bodafors) residenssissä olivat loppujen lopuksi melko tuotteliaita, vaikken oikeastaan keksinytkään mitään uutta. Ehkä ensimmäiset kokeiluni männyn oksan kanssa (katso kuva yllä) kävisivät uudesta, siis minulle uudesta . Ne olivat tosiasiassa Helene Lefebvren ja Jason Limin innoittamia. Pääosa työstäni on ollut etsiä mäntyjä joita puhutella, ja lopulta toteutin seitsemän keskustelua, joista tein videot ja podcast jaksot. Ehkä kiinnostavinta on ollut työskennellä ruotsiksi. Olen luonut tähän blogiin erillisen sivun residenssiä varten, tänne. Research Catalogue -alustalle olen tallentanut yritykseni keskustella mäntyjen kanssa sekä videoina että puheiden transkriptioina omalle sivulleen, ja erilliselle sivulle myös joitakin mietteitä ruotsiksi, funderingar. Palaan huvilaan ensi viikolla ja myös elokuun lopulla, joten vielä on tilaisuuksia kokeilla jotakin erilaista, ehkä.

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: