Med furorna i Bodafors

De två veckorna i Bodafors (6-20 July) i WARB (Wood Art Residency Bodafors) var ganska produktiva trots allt, även om jag inte egentligen kom på något nytt. Kanske de första experimenten med en tallgren (se bilden ovan) kunde betraktas som nya, det vill säga nya för mig. De var i själva verket inspirerade av Helene Lefebvre och Jason Lim. Mitt arbete har för det mesta gått ut på att leta efter tallar att tala till, och jag har förverkligat sju samtal som sedan blev videon och pod episoder. Kanske det mest intressanta har varit att arbeta på svenska. Jag har skapat en egen sida för residenset på den här bloggen, här. Mina samtal med tallarna har jag dokumenterar på Research Catalogue plattformen, videorna och transkriptionerna av texterna på en egen sida, och så på en annan sida några funderingar på svenska. Jag kommer att återvända till villan nästa vecka och på nytt i slutet av augusti, så det finns fortfarande tillfällen att pröva på något annorlunda, kanske.

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: