Paanuperuukissa

Heinäkuun viimeisellä viikolla Bodaforssissa leikittelin paanuperuukilla, joka on tehty paanuista kootuista “kiharoista”. Materiaali jäi yli Klara & Klara’lta, jotka olivat residenssissä samaan aikaan. Kolme “kiharaa” on kiinnitetty otsanauhaan ja melko raskas peruukki on helppo kantaa kunhan langat eivät katkea, kuten ne tekivät kummallakin kuvauskerralla. Ensimmäisenä päivänä kuljin metsäpolkua koulun lähellä ja selvisin hädin tuskin pois ennen rankkasadetta. Seuraavana päivänä valitsin toisen polun samasta metsästä ja tein kolme kuvaa, seisoin ensi liikkumatta jonkin aikaa ja kävelin sitten polkua pitkin metsään. Kävelyversiot ovat nimeltään “With a Woodchip Wig” ja kuvat, joissa seison paikallani, ja joista oikeastaan pidän enemmän, ovat nimeltään “Dressed in Wood”. Neljännessä kuvassa (katso kuva yllä) istun puun rungolla ja tuo kuva on ehkä kaikkien kiinnostavin, koska siinä peruukki auttaa minua sulautumaan ympäristöön. Kaikki videot ovat nähtävissä RC alustalla täällä (selaa sivun alalaitaan).

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: