Utställning och experiment i Stockholm

En liten utställning, “Furorna i Bodafors” i Malmsten skolans galleri på Lidingö, i Stockholm, och en föreläsning för eleverna där ingick i mina åligganden i samband med Wood Art Residency Bodafors. Kuratorn Alessandra di Pisa hjälpte mig att planera och i själva verket byggde utställningen, som öppnade den 22 november med en föreläsning klockan 9 på morgonen. Några av de videon jag gjorde under residensperioden finns att se i små monitorer, med min inspelade röst i hörlurar. Fotot här ovan är taget av Leif Burman och utställningen är dokumenterad på en sida på RC plattformen, här.

Förutom att jag förberedde utställningen besökte jag min gamla tallvän i Nobelparken några gånger, inte varje dag, men rätt ofta under min vistelse i stan. Och jag besökte tallen i Lill-Jansskogen strax innan snöyran började. Vårt samtal editerade jag också till en podd episod som vanligt, här.

Utöver dessa besök hos tallarna återvände jag också till lönnen på Kastellholmen, en liten ö intill Skeppsholmen i stadens centrum. Jag spelade in ett försök till samtal med den, på svenska, men har fortfarande in beslutat mig för vad jag skall göra med den. Det är definitivt inte en tall. Mera om det experimentet på min personliga blog, här.

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: