Näyttely ja kokeiluja Tukholmassa

Pieni näyttely, “Furorna i Bodafors” [Bodaforsin hongat] Malmsten koulun galleriassa Lidingössä Tukholmassa sekä luento opiskelijoille siellä kuului velvollisuuksiini osana Wood Art Residency Bodafors’ia. Kuraattori Alessandra di Pisa auttoi minua suunnittelemaan ja tosiasiassa rakensi näyttelyn, joka avattiin 22 marraskuuta klo 9 aamulla. Osa residenssin aikana tekemistäni videoista on esillä pienissä monitoreissa, äänitetty puheeni kuulokkeissa. Valokuva yllä on Leif Burmanin ottama. Näyttely on dokumentoitu ruotsiksi RC-alustan sivulla, täällä.

Näyttelyn kokoamisen lisäksi vierailin vanhan mänty-ystäväni luona Nobelparken puistossa muutaman kerran, en joka päivä mutta useasti, sinä aikana kun olin kaupungissa. Ja kävin myös männyn luona Lill-Jansskogen metsässä juuri kun lumisateet alkoivat. Keskustelumme on tavalliseen tapaan editoitu myös podcast jaksoksi, tänne.

Näiden vierailujen ohella palasin myös vaahteran luo pienellä Kastellholmen saarella, Skeppsholmenin vieressä kaupungin keskustassa. Äänitin kokeeksi pienen keskustelun sen kanssa, ruotsiksi, mutten ole vielä päättänyt mitä sen kanssa tekisin. Se ei todellakaan ole mänty. Lisää tuosta kokeesta henkilökohtaisessa blogissani, täällä.

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: