Onko liian myöhäistä alkaa puhua puiden kanssa?

Tämä oli alustukseni otsikko SAR (Society for Artistic Research) konferenssissa Too early – Too late Trondheimissa, Norjassa, 19-21 huhtikuuta, katso konferenssin verkkosivut. Omaan osuuteeni liittyvä materiaali on avoimesti verkossa täällä. Osallistuin myös keskusteluun ajankohtaisista JAR (Journal for Artistic Research) julkaisun kehittämiseen liittyvistä kysymyksistä, sillä olen ollut siinä mukana alusta asti. Kuva yllä on lyhyestä videosta jonka tein keskustelua varten. 

Toinen tärkeä tapahtuma, josta en ole kirjoittanut tässä yhteydessä, symposiumi Approaching Plants: Studying Human-Plant Relations Beyond Disciplines, toteutui kuukautta aiemmin, 23-24 maaliskuuta Würzburgissa, Saksassa, Würzburgin yliopiston järjestämänä heidän kasvitieteellisessä puutarhassaan. Lyhyt alustukseni, joka sekin käytti podcast jaksoa esimerkkinä, löytyy avoimesti verkosta, täältä.

Tällaisiin tapahtumiin osallistumisen lisäksi jatkan edelleen englanninkielisiä pod cast jaksoja Pondering with the Pine in the Park, täällä, suomenkielisiä keskusteluja Seurasaaren männyn kanssa, täällä, ja myös mäntyjen välistä vuoropuhelua ruotsiksi Helsingissä (täällä) ja Tukholmassa (täällä). Joten toivon ettei ole liian myöhäistä alkaa puhua puiden kanssa…

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: