En tall att tala med

Den soliga lördagen 12.2.2022 gick jag för att besöka tallen i Brunnsparken och bestämde mig för att ta en titt på klungan av tallar på den andra sidan av berget, för jag kom ihåg att där fanns en lutande tall som jag kanske kunde sitta på. Och där var den ju. Eftersom jag hade min kamera med mig beslöt jag mig för att göra en provbild. Och då jag hade min telefon med mig kunde jag lika väl göra en provinspelning också. På så sätt, nästan av en slump, inledde jag serien samtal på engelska som jag planerat rätt länge, för att fortsätta mina försök att tala med träd, i likhet med tallen på Örö som jag talade svenska med. Förhoppningsvis kommer dessa samtal, som än så länge nog snarare liknar monologer, att resultera i poddar i samma stil. Se Talking with Trees . I varje fall ska jag besöka den här lutande tallen nu och då och sitta hos den eller hen och försöka utbyta idéer…

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: