Mänty jolle jutella

Aurinkoisena lauantaina 12.2.2022 menin tapaamaan mäntyä Kaivopuistossa ja päätin käydä vilkaisemassa pientä kallion toisella puolella kasvavaa männikköä, muistaessani nähneeni siellä makaavan männyn, jonka päällä voisin ehkä istua. Ja siellähän se oli. Koska minulla oli kamera mukanani päätin tehdä koekuvauksen. Ja kun minulla oli myös puhelin mukanani saatoin tehdä koeäänityksen saman tien. Sillä tavoin tulin melkein vahingossa aloittaneeksi sarjan englanninkielisiä puheita, joita olen suunnitellut jo jonkin aikaa, jatkaakseni puhetta puille, kuten männylle Örön saarellla, jolle puhuin ruotsiksi. Toivottavasti näistä keskusteluista, jotka toistaiseksi kyllä muistuttavat enemmän monologeja, tulee saman tyyppisiä podcasteja. Katso Talking with Trees . Joka tapauksessa aion vierailla makaavan männyn luona juttelemassa silloin tällöin, istua sen luona ja yrittää vaihtaa ajatuksia…

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: