Samtal i blåsten

Då jag återvände till den lutande tallen i Brunnsparken på onsdagen den 9 mars hade jag för avsikt att tala om kriget i Ukraina och kanske också om utmaningen med väldigt långsamma astrologiska cykler (pluto i konjunktion med MC) vars implikationer sträcker sig över 250 år. Jag satt på tallen i den isande vinden och spelade in mina funderingar med min telefon utan att inse att vinden kom att dominera hela inspelningen och täcka över min röst. När jag editerade videon insåg jag att jag kunde försöka lösa problemet med att mitt tal var obegripligt genom att lägga till texten rullande på bilden. Jag försökte med både svart text och vit text men bestämde mig för att ladda upp en enkel version på RC, utan textning, och försöka pånytt en lugnare dag. Lördagen den 12 mars, av en slump exakt en månad efter mitt första besök, spelade jag in ett samtal kring liknande ämnen. Och den versionen blev till en podd också. Videorna och texterna finns på RC-platformen här, och samtalen finns att lyssna som poddar, på engelska, på soundcloud, här

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: