Tuulisia keskusteluja

.Palatessani makaavan männyn luokse Kaivopuistoon keskiviikkona 9 maaliskuuta tarkoitukseni oli puhua Ukrainan sodasta ja ehkä myös erittäin hitaisiin astrologisiin sykleihin liittyvistä haasteista (pluto yhtymä MC), joilla on vaikutuksia 250 vuoden ajan. Istuin männyllä jäätävässä tuulessa ja äänitin mietteeni puhelimellani tajuamatta, että tuuli hallitsisi äänitystä ja peittäisi ääneni. Videota editoidessani oivalsin, ettei puheestani saanut selvää ja tajusin että voisin ratkaista ongelman lisäämällä tekstityksen kuvaan. Kokeilin sekä mustaa tesktiä että valkoista tekstiä mutta päädyin lataamaan yksinkertaisen version ilman tekstitystä RC-alustalle ja päätin yrittää uudelleen tyynempänä päivänä.. Lauantaina 12 maaliskuuta, sattumalta täsmälleen kuukauden kuluttua ensimmäisestä vierailusta äänitin keskustelun joka käsitteli suurin piirtein samoja aiheita. Ja siitä versiosta syntyi myös podcast jakso, lopultakin. Videot ja tekstit löytyvät RC-alustalta täältä, ja keskustelut ovat kuunneltavissa englanninkielisinä podcast jaksoina soundcloud alustalla, täällä

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: