Vår i luften

Bara en vecka i Stockholm i mars, men vilken vecka – soligt varje dag! Under hela veckan besökte jag tallen i Nobelparken dagligen och fortsatte den praktik jag inledde i januari och som jag har dokumenterat med stillbilder på RC (här). Dessutom spelade jag in ett samtal med tallen i Lill-Jansskogen (se bilden ovan) som jag samtalade med redan i februari. Båda samtalen eller monologerna finns som video och som utskrift på RC (här). Båda gjorde jag också till två nya engelska avsnitt av podden Talking with Trees – Puhetta Puille – Talar med träd, här. Förutom dessa planerade arbetena jag startat ett helt nytt experiment som består av små oförberedda funderingar eller talade fältanteckningar på engelska. Valet av språk beror på appen som gör utskriften. Jag har lagt upp dem både som ljudinspelningar och som utskrifter på RC (här). Jag skulle också vilja hitta nya sätt att närma mig furor, för att undvika den sista av de faror som Prudence Gibson räknade upp i sitt tal på Phytogenesis konferensen nyligen, att förmänskliga växtsubjektet.

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: