Örön mäntyjä

Yllättävä mahdollisuus vierailla Örössä, peruutuksen takia, on ehdottomasti hyödynnettävä ja niinpä päätin viettää Örössä osan siitä ajasta, joka minun piti olla Tukholmassa. Melko paljon voi saada tehtyä alle viikossa. Tein kokeen, jossa tapasin männyn tai tutustuin yhteen mäntyyn joka päivä, kuvasin videon ja äänitin improvisoidun keskustelun tuon männyn kanssa. Mänty kuvassa yllä on eräs niistä joiden kanssa en keskustellut, vaikka ensin niin suunnittelin. Mäntyjen valitseminen vei tietysti aikansa mutta eniten aikaa kului editointiin ja tiedostojen verkkoon lataamiseen, varsinkin kun tein jokaisesta kohtaamisesta myös jakson podcastiin Puhetta Puille. Ensimmäisiä keskusteluja varten suunnittelin puheenaiheita, vaikka männyn luona istuessa jotakin muuta usein tulikin mieleen. Kaksi viimeistä keskustelua eivät olleet yhtä hyvin valmisteltuja ja siksi paradoksaalisesti pidempiä. Kaikki videot ja myös puhtaaksi kirjoitetut tekstit löytyvät RC-alustalla täältä Ja kuusi englanninkielistä keskustelua muodostavat myös soittolistan Soundcloudissa, Pondering with Örö Pines, täällä. Stillkuvat videolta kaikista kuudesta männystä ovat nähtävissä galleriana tässä alla:

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: