Pikavisiitti Tukholmaan

Vietin pari päivää Tukholmassa tavatakseni kaksi mäntyä joiden luona vierailen säännöllisesti, mänty Nobelparken puistossa, jonka kanssa treenaan (katso kuvat alla) ja sitten mänty Lill-Jansskogen metsässä, jonka kanssa keskustelen, yleensä noin kerran kuukaudessa (katso kuva yllä). Tällä kertaa olin huolestunut kun en oikein tiennyt mistä puhua ja yllätin itseni improvisoimasta pitkän paasauksen äskettäisistä vaaleista ja tasa-arvoon sekä epätasa-arvoon liittyvistä ongelmista. Tämä vierailu Lill-Jansskogen metsään tuotti myös podcast-jakson, pine 16, Soundcloudiin, tänne. Kaikki keskusteluni Lill-jansskogenin männyn kanssa on arkistoitu RC:lle, tänne (uusimmat sivun alalaidassa). Ja vierailuni Nobelparkenin männyn luona on dokumentoitu stillkuvina RC:lle, tänne (uusimmat sivun alalaidassa).

Osallistuakseni edes johonkin kulttuuritapahtumaan menin Statens Konstrådin (Valtion taideviraston) uusien tilojen avajaisiin Skeppsholmenilla ja oivalsin miten paljon pidän siitä saaresta. Kun palasin seuraavana päivänä etsimään mahdollista mäntyä jonka kanssa esiintyä en onnistunut löytämään yhtä ainutta mäntypuuta koko saarelta. Sen sijaan Kastellholmen saarella, pieni saari Skeppsholmenin vieressä, kohtasin tämän kauniin vanhan vaahteran (katso kuva alla), joka kanssa todella haluaisin tehdä yhteistyötä. Ainoa ongelma on, että se ei ole mänty, joten en voi oikein kytkeä mahdollista yhteistyötä tähän hankkeeseen. Sen on siis oltava jonkinlainen syrjähyppy, luultavasti.

*

*

*

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: