Snabbvisit till Stockholm

Jag vistades ett par dagar i Stockholm för att besöka de två tallar jag vanligtvis hälsar på, tallen i Nobelparken som jag tränar med (se bilden här nedan) och så tallen i Lill-jansskogen som jag samtalar med, i allmänhet en gång i månaden eller så (se bilden här ovan). Den här gången oroade jag mig för att jag inte hade något att tala om och överraskade mig själv med att improvisera ett långt kverulerande kring valet nyligen och problem i samband med jämlikhet och ojämlikhet. Det här besöket i Lill-jansskogen resulterade i en podd episod också, pine 16 på Soundcloud, här. Alla mina samtal med tallen i Lill-jansskogen finns arkiverade på RC, här (se nere på sidan för de senaste inläggen). Och mina besök hos tallen i Nobelparken finns dokumenterade som stillbilder på RC, här (se nere på sidan för de senaste).

För att delta i något slags kulturevenemang gick jag till invigningen av Statens Konstråds nya lokaliteter på Skeppsholmen och insåg hur mycket jag tycker om ön. När jag återvände följande dag för att leta efter en möjlig fura att uppträda med kunde jag inte hitta en endaste tall på hela ön. På Kastellholmen, den lilla ön bredvid Skeppsholmen mötte jag däremot denna vackra gamla lönn (se bilden här nedan) som jag verkligen skulle vilja samarbeta med. Det enda problemet är att det inte är en tall, så jag kan inte riktigt ta med ett gemensamt försök i det här projektet. Det måste bli något slags extra affär, antar jag.

*

*

*

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: