Furan på Fölisön

I början av oktober inledde jag en serie samtal med en ny tall som växer på södra stranden på den populära folkparken Fölisön, och beslöt att besöka tallen en gång i veckan, på söndagen, eventuellt vintern igenom. Jag pratar finska med tallen och hoppas kunna göra något tillsammans med trädet för en festival nästa sommar, kanske någon form av time-lapse video igen. Stillbilden från videon från den första söndagen (här ovan) och den jag spelade in igår (här nedan) liksom samtalen (på finska) finns dokumenterade på en egen sida i RC-katalogen, här.

Förutom denna nya bekantskap besökte jag också tallarna i Stockholm igen, både i Nobelparken (nere på sidan här) och i Lill-Jansskogen (nere på sidan här) där jag spelade in ett samtal som blev till en pod episod också (pine-17-eng), här.

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: