Seurasaaren mänty

Lokakuun alussa aloitin viikottaiset keskustelut uuden männyn kanssa, joka kasvaa etelärannalla suositussa Seurasaaren kansanpuistossa, ja päätin vierailla sen luona sunnuntaisin, mikäli mahdollista läpi talven. Puhun männyn kanssa suomea ja toivon, että voimme tehdä jotakin yhdessä festivaaleille ensi kesänä, ehkä taas jonkinlaisen time-lapse videon. Stillkuva ensimmäisenä sunnuntaina kuvatulta videolta (tässä yllä) ja kuva eilen kuvatulta videolta (tässä alla) samoin kuin keskustelut on dokumentoitu omalle RC-sivulleen, tänne.

Tämän uuden tuttavuuden lisäksi olen tavannut taas myös Tukholman männyt, sekä männyn Nobelparken puistossa (alareunassa tällä sivulla) että Lill-Jansskogen puistossa (alareunassa tällä sivulla). Jälkimmäisen kanssa äänitin keskustelun, josta tuli myös podcast jakso (pine-17-eng), tänne.

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: