Miettimässä männyn kanssa puistossa

Uusi vuosi uusien ystävien kanssa! Mutta ensin hyvästit muutamille vanhoille ystäville: Olen saattanut loppuun esitykset ja keskustelut kahden männyn kanssa Tukholmassa ja Helsingissä. Ne on tallennettu RC-alustalle (katso Helsinki täällä ja Tukholma täällä), ja myös julkaistu podcast jaksoina SoundCloudissa erillisillä soittolistoilla Tukholman männylle ja Helsingin männylle. Materiaali esityksistäni kahden muun männyn kanssa, joista tulee jonkinlaiset time-lapse-triptyykit on vielä editoimatta, vaikka prosessi onkin dokumentoitu stillkuvina RC-alustalle sekä Kaivopuiston männyn että Nobelparkenin männyn kohdalla. Ainoa mänty, joka jatkaa kanssani vuonna 2023, ainakin kevääseen saakka, on Seurasaaren mänty jonka luona käyn sunnuntaisin ollessani Helsingissä. Suomenkieliset keskustelut eivät ole podcast jaksoja vaan ne on tallennettu RC-alustalle nimellä Seurasaaren männyn kanssa. Parhaan käsityksen kaikista männyistä, joiden kanssa olen miettinyt ja esiintynyt vuoden aikana saa projekti-arkiston johdantosivulta, jonka täydentämistä jatkan tänäkin vuonna.

Ja nyt uusi ystävä: Olen valinnut uuden männyn jonka kanssa tehdä tuttavuutta ja keskustella (englanniksi) Kaivopuistossa Helsingissä (katso kuva yllä), ja jopa äänittänyt ensimmäisen yrityksen, joka löytyy RC:ltä, ja luonut uuden soittolistan SoundCloudiin nimellä Pondering with a Pine in the Park. Tarkoitukseni on äänittää keskusteluja männyn kanssa noin kaksi kertaa kuukaudessa ja mikäli mahdollista saada jaksot tarjolle erilaisille podcast alustoille. Katsotaan.

Published
Categorized as Suomeksi

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: