Tallar emellan

En dryg vecka i Stockholm mitt i januari för att bevittna forskningsveckan på SKH, Stockholms Konstnärliga Högskola, gav mig möjligheten att göra ett första försök med brevväxlingen tallar emellan. Det första brevet, skrivet hos (eller *dikterat’ av) tallen på kullen i Nobelparken finns redan på Research Catalogue: Tallar emellan (Between Pines) Tanken är, att jag skall läsa upp den för tallen på backen i Brunnsparken i Helsingfors, och skriva ett brev hos (eller ‘dikterat’ av) den tallen i sin tur. Jag är inte helt nöjd med det fantiserande som behövs för det här sättet att kommunicera. När jag tilltalar en tall behöver jag inte inbilla mig något annat, men om jag skriver ett brev i namn av tallen, som om tallen skulle kommunicera, är jag ju tvungen att hitta på och leka. Men kanske jag kan skoja lite ibland också…

Published
Categorized as Svenska

By Annette Arlander

artist

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: